У Юрія Вітренка немає плану реформування галузі

Поділитися:

Юрій Вітренко був призначений на посаду в. о. міністра енергетики не так давно, але від нього чекали перших кроків. Вони повинні були показати, якою є стратегія розвитку галузі, що буде змінюватися, чого чекати найближчим часом. Разом з тим відомо і те, що підвищення цін на енергоносії – не найкращий старт, оскільки таке рішення вдарить по реноме всіх, хто привів Вітренко на нинішню посаду.

Також важливо і те, що у Вітренко немає своєї команди, а також зв’язків з олігархами. У наших реаліях команда — чи не найважливіший момент на старті, оскільки вона дає можливість розрахувати всі дії і їх наслідки, делегувати деякі повноваження й отримати результат.

«На жаль, у мене немає зараз сформованого бачення заступників в міністерстві», — так Юрій Вітренко описав свою кадрову політику на комітеті ПЕК в парламенті.

Раніше повідомлялося, що Юрій Вітренко — фінансист, але не енергетик. Таку думку висловив в ефірі телеканалу «Перший Діловий» один із запрошених експертів.

Також ми писали й про те, що інший експерт ще до призначення Вітренко висловився про те, що це дуже складна для голосування кандидатура.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу