ЗАЯВА про вчинення кримінального правопорушення по відношенню до бренду «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ»

Поділитися:

Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ», що підтверджується свідоцтвом на торгівельну марку №89941 від 10.04.2008 року (чинна до 16.10.2026 року) та торгівельної марки «ДЛЯ ТИХ, ХТО ПЕРШИЙ», що підтверджується свідоцтвом на торгівельну марку № 149988 від 10.01.2012 року (чинна до 06.09.2030 року).
Виключне право на використання вказаних вище торгівельних марок має тільки Товариство з обмеженою відповідальністю «Бізнес Медіа ЛТД» яке здійснює свою діяльність у сфері виробництва кіно- та відеофільмів, телевізійних програм під брендовою назвою «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ».
Звертаємо окрему увагу, що жодній іншій фізичній чи юридичній особі не надавалося право використання вказаних вище торгівельних марок.
ТОВ «Бізнес Медіа ЛТД» здійснює свою діяльність шляхом мовлення в ефірі телевізійного мовлення, розміщення відеоматеріалів та друкованої інформації на інтернет-сторінці – сайті Товариства «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ» [https://fbc.ua/] та на ютуб-каналі Товариства «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ» [https://www.youtube.com/@FirstBusinesschannel].
24.12.2022 року представникам ТОВ «Бізнес Медіа ЛТД» стало відомо, що організована група колишніх співробітників Товариства, а саме Штейнберг В.Н. разом з іншими колишніми співробітниками Товариства, здійснили несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку, внаслідок чого отримали контроль над ютуб-каналом Товариства «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ»
В подальшого вказана вище організована група створила інтернет-сторінку – сайт «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ Biz» [https://fbc.biz.ua/], де незаконно використовує право інтелектуальної власності Шкірі І.М. – торгівельну марку «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ», що захищена свідоцтвом на торгівельну марку №89941 від 10.04.2008 року.
Зловмисники на ютуб-каналі Товариства «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ» в розділі «Посилання на офіційний сайт» замінили інформацію з [https://fbc.ua/] на [https://fbc.biz.ua/].
Організована злочинна група, маючи доступ до інтернет ресурсу Ютуб, на ютуб-каналі Товариства «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ» публікує відеоматеріали низької якості та сумнівного змісту, тим самим завдаючи шкоди іміджу та діловій репутації як ТОВ «Бізнес Медіа ЛТД», так і власнику торгівельної марки Шкірі І.М.
Будучи звільненою 07.06.2022 року з посади менеджера із зв’язків з громадськістю ТОВ «Бізнес Медіа ЛТД», Штейнберг Н.В., представляючись комерційним директором телеканалу «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ» здійснює розсилку пропозицій по співпраці колишнім партнерам ТОВ «Бізнес Медіа ЛТД» та іншим юридичним особами. Комерційні пропозиції містять недостовірну інформацію та відомості, що паплюжать ділову репутацію телеканалу «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ». Серед іншого злочинна група пропонує підготовку платних замовних відеоматеріалів різного змісту.
Повідомляємо, що організована злочинна група колишніх співробітників Товариства з обмеженою відповідальністю «Бізнес Медіа ЛТД» а саме Штейнберг В.Н. разом з іншими колишніми, вже встановленими співробітниками, ТОВ «Бізнес Медіа ЛТД» здійснили незаконне використання торгівельної марки «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ», право інтелектуальної власності на яку належить Шкірі Ігорю Миколайовичу та захищена свідоцтвом на торгівельну марку №89941 від 10.04.2008 року, здійснили несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку, внаслідок чого отримали несанкціонований доступ до управління ютуб-каналом ТОВ «Бізнес Медіа ЛТД» «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ» [https://www.youtube.com/channel/UCtEvEgzo2bAsmZWadzHFsMw], здійснили шахрайські дії, а саме шахрайство, вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки.

Власник торгівельної марки «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ» вже звернувся до Управління національної поліції України із заявою про порушення кримінальної справи з факту незаконного використання шахраями бренду “Перший діловий телеканал”
З метою уникнення можливих негативних наслідків, які можуть настати внаслідок шахрайських дій порушників авторських майнових прав власників торгівельної марки «ПЕРШИЙ ДІЛОВИЙ» пропонуємо взяти до відома викладену вище інформацію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу