На замітку: як замовити товари з Америки

Поделиться:

Розвиток цифрових технологій призвів до того, що раціональне ставлення людини до свого часу стало провідним трендом. У зв’язку з цим популярність онлайн-торгівлі не викликає подиву. Розповідаємо про тонкощі онлайн-шопінгу за океаном і про те, як організувати швидку доставку в Україну.

Товари з США: нюанси, які важливо знати

Замовлення товарів за кордоном — раціональне рішення для тих, хто прагне зекономити, не жертвуючи якістю. Акцентуємо вашу увагу на перевагах такого рішення:

  • Значна економія. Навіть з урахуванням доставки гаджети, взуття, одяг, аксесуари й нижня білизна з Америки коштують дешевше, ніж в ЄС або України. До того ж, у США регулярно організовують сезоні розпродажі, тому існує велика ймовірність придбати якісні товари з неймовірною знижкою.
  • Розмаїття пропозицій. В онлайн-магазинах США значно більший вибір, ніж в Україні. На внутрішньому американському ринку представлені ексклюзивні товари, не призначені для експорту.
  • Висока якість. Замовляючи брендову продукцію в Америці в перевірених інтернет-магазинах, ви не ризикуєте наштовхнутися на підробку.

Де замовити?

У США користуються популярністю такі онлайн-площадки, як:

  • amazon.com;
  • ebay.com;
  • 6pm.com;
  • sephora.com;
  • walmart.com.

Доставка товарів з Америки за допомогою Ukraine Express

Доставка продукції з американських інтернет-магазинів безпосередньо в Україну неможлива або надмірно дорога. Але це не означає, що українці не мають змоги потішити себе якісними товарами з низьким цінником. Компанія Ukraine Express, яка з 2010 року здійснює перевезення вантажів морським і повітряним транспортом з Америки, легко розв’яже це питання.

Для початку зареєструйтеся на сайті ukraine-express.com, вказавши інформацію про себе, контакти та адресу в Україні. Після цього можна «йти на шопінг». Оформлюючи замовлення на американських сайтах, вказуйте в рядку shipping address адресу складу компанії в США. Посилки будуть доставлятися туди, а вже після переправлятися в ваше рідне місто. Дізнатися, коли прийде посилка з США в Україну, можна в особистому кабінеті.

На користь співпраці говорять незаперечні переваги:

  • Склад компанії розташований в безподатковому штаті Делавер, а значить, немає потреби платити податок з продажів.
  • Перевезення вантажів займає від 3 до 42 днів (залежно від способу доставки).
  • За консолідацію посилок, а також зберігання їх на складі менш як 30 днів додаткова плата не стягується.

 

Читайте также
GM Energy
19 апреля 2024 года - 13:04
GM Energy представила двунаправленные зарядные устройства для электромобилей «от автомобиля...
9 августа 2022 года - 5:24
Для обеспечения бесперебойного функционирования гидропривода используется специальная тормозная жидкость
28 февраля 2022 года - 12:12
Пока что неизвестно, какое именно наследие художницы Украина потеряла
28 февраля 2022 года - 10:30
Украинская делегация ехала через Польшу