Українцям розповіли, як штрафують без масок в ЄС

Поділитися:

Штрафні санкції очікують на громадян, які проігнорували носіння маски або респіратора в період карантинних обмежень, не тільки в нашій країні, але й в інших державах. Причому штрафи в країнах Європи набагато більші за українські.

Про це 21 листопада розповіли джерела в Іспанії, Польщі та Великобританії.

Для порівняння: в нашій країні при знаходженні в транспорті або в громадському місці без захисного засобу громадянина в кращому випадку оштрафують поліціянти або інші уповноважені особи на 170-255 гривень згідно з українським законодавством.

Це трохи більш як шість євро. А ось на фото показано, які штрафи за відсутність індивідуальних засобів захисту застосовуються до громадян європейських країн.

Як бачимо, в Іспанії штраф становить від ста до 6 тисяч євро.

У Польщі – від 112 до 6 тисяч 720 євро.

У Великобританії – від 67 євро, якщо маски не виявили вперше, до 7 тисяч 100 євро, за відсутності засобу захисту вшосте при затриманні.

Нагадаємо, двадцять першого листопада, в Україні запрацював закон про штрафи за появу в транспорті та інших громадських місцях без індивідуального засобу захисту від коронавірусу – маски.

Також раніше ми написали про те, що штраф за порушення бізнесом карантинних заходів можуть встановити в розмірі від 31 000 до 51 000 грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу