Трампа звинуватили в несплаті податків

Поділитися:

Розслідування американських ЗМІ доводить, що нинішній президент США Дональд Трамп останні 10 років взагалі не платив податок на дохід. Однак Трамп цю інформацію заперечує.

Відомо, що New York Times на основі даних про податки пише, що протягом 10 з останніх 15 років бізнесмен, а згодом президент США, не платив податки на дохід, а в 2016 та 2017 років роках платив тільки за 750 млн доларів.

При цьому загальний стан Трампа оцінюється в 2.1 мільярдів доларів, а до пандемії воно становило вже 3.1 млрд доларів. Так, Трамп роками за допомогою юристів боровся з оприлюдненням своїх податкових звітів, заявляючи, що вони “під аудитом”. Мінімізація прибутку відбувалася шляхом повідомлення про великі втрати по всій його бізнес-імперії.

Журналісти з’ясували, що найбільше грошей надходить від бізнесу, які створюють конфлікт інтересів з його посадою президента США.

У відповідь на розслідування ЗМІ американський лідер заявив, що New York Times створила “фейк ньюс”, і знову послався на той же тривалий аудит, через якого звітність не оголошувалася.

Нагадаємо, що залучити Китай до відповідальності за поширення коронавірусу закликав президент США Дональд Трамп. У своєму відеозверненні до Генеральної Асамблеї ООН американський лідер заявив, що «в перші дні вірусу Китай зупинив поїздки всередині країни, але при цьому дозволив літакам вилітати за межі Китаю, щоб заразити весь світ».

Раніше повідомлялося, що Міністра оборони Марка Еспера намір відправити у відставку Глава Білого дому Дональд Трамп. Президент США збирається призначити главою Пентагону міністра у справах ветеранів Роберта Уілкі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу