Справу Татарова передали в СБУ

Поділитися:

Кримінальне провадження, в якому фігурує заступник глави Офісу президента Олег Татаров, було вилучено з рук детективів НАБУ (Національного антикорупційного бюро) і передано в Службу безпеки України.

Відомо, що передачу здійснив Офіс генпрокурора. Хоча генпрокурор Ірина Венедиктова заявила, що особисто не причетна до передачі справи з фігурантом Татаровим в СБУ. Проте варто згадати дослівно недавню заяву НАБУ:

«Ввечері 1 грудня генпрокурор таємно, не ставлячи до відома самих процесуальних керівників, без вивчення матеріалів кримінального провадження, за відсутності будь-яких правових підстав, тобто всупереч вимогам КПК, змінила процесуальних керівників у кримінальному провадженні за фактом надання хабаря за забезпечення видачі недостовірного письмового висновку судового експерта у справі щодо заволодіння 81 млн грн Національної гвардії».

Нагадаємо, главі Офісу президента Олегу Татарову у вівторок, 22 грудня, представники САП (Спеціалізованої антикорупційної прокуратури) вручили клопотання про утримання під вартою. Про це інформують в САП – антикорупційний орган.

Також раніше ми написали про те, що в понеділок, 21 листопада, в НАБУ прибув заступник голови Офісу президента Олег Татаров для допиту по його справі. Після візиту він зустрівся з представниками ЗМІ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу