САП попросить арешту Татарова

Поділитися:

Главі Офісу президента Олегу Татарову у вівторок, 22 грудня, представники САП (Спеціалізованої антикорупційної прокуратури) вручили клопотання про утримання під вартою. Про це інформують в САП – антикорупційному органі.

Як повідомляється в інформації САП, у глави Офісу президента є вибір – він може не опинитися за гратами на час розслідування, якщо внесе заставу в 10 мільйонів гривень. Клопотання САП розгляне Вищий антикорупційний суд. Поки дата засідання ВАКС у справі Олега Татарова невідома.

Однак в Слідчої антикорупційній прокуратурі заявили, що наполягатимуть саме на утриманні чиновника під вартою з альтернативою виходу під заставу на вищеназвану суму. Як відомо, Олег Татаров фігурує в справі про привласнення майна Нацгвардії України компанією «Укрбуд» Максима Микитася.

Нагадаємо, в понеділок, 21 листопада, в НАБУ (Національне антикорупційне бюро України) прибув заступник голови Офісу президента Олег Татаров для допиту по його справі. Після візиту він зустрівся з представниками ЗМІ.

Також раніше ми писали про те, що суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк прийняв рішення про передачу справи, в якій фігурує заступник глави Офісу президента Олег Татаров, в Державне бюро розслідувань (ДБР).

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу