У Білорусі ситуація загострюється

Поділитися:

У Білорусі тривають масові акції протесту. Після того, як спецназівець вистрілив в активіста, в соціальній мережі з’явилися жахливі кадри.

Зйомка велася співробітником Міністерства внутрішніх справ Білорусі. На кадрі видно, що активіст підходить до ОМОНвця, після чого пролунав постріл.

У МЗС заявили, що чоловік загинув від вибухового пристрою, який вибухнув у нього в руках. У документах про смерть сказано, що у нього відкрита рана грудей і помер від втрати крові.


У той же час глава країни Олександр Лукашенко наказав перекинути повітряно-десантну бригаду з Вітебська в Гродно на західний кордон країни.

Варто відзначити, що в ЗМІ подейкують, що Лукашенко може втекти з країни в Росію, якщо його скинуть.

Не так давно ми повідомляли, що в столиці Білорусі тривають акції протесту проти виборів в країні. Масові страйки можуть негативно позначитися на роботі компаній, так як конкуренти можуть скористатися ситуацією в столиці.

За словами президента Олександра Лукашенка, в першу чергу це стосується росіян і канадців.

Ми також повідомляли, що ЄС обговорив ситуацію з президентськими виборами в Республіці Білорусь і вирішив не визнавати перемогу чинного президента країни Олександра Лукашенка.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу