Українці написали петицію з проханням заборонити швидкі кредити

Поділитися:

Громадяни України звернулися до Гаранта Конституції з проханням заборонити в державі роботу організацій, які видають “швидкі кредити“.

У петиції до президента сказано, що є люди, які перебувають у важкому фінансовому становищі і вони хочуть отримати легкі гроші. У підсумку вони отримують сумнівні кредити і тим самим потрапляють в боргову яму, так як такі фірми нараховують величезні відсотки.

Основний метод вибивання грошей – телефонний тероризм. При чому дзвонять і пишуть з погрозами не тільки боржникам, а й їхнім родичам і друзям.

У петиції також зазначено, що боржники та жертви їх позик ніяк не захищені з боку держави, і співробітники правоохоронних органів не реагують на подібні повідомлення.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, на що українці найчастіше беруть в банках кредит навіть якщо мова йде не про зовсім вигідних умовах угоди. За даними дослідження з’ясувалося, що найчастіше українці беруть на себе кредитні зобов’язання через хворобу або поломки авто. Також громадяни часто «гуляють в борг» свої весілля або закочують свято в честь народження дитини.

Також ми писали про те, що прем’єр-міністр України заявив, що бізнесмени країни можуть погасити заборгованість по зарплатах своїх співробітників за допомогою ряду кредитних програм уряду.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу