Українці почали масово купувати книги

Поділитися:

Власники великих інтернет-магазинів із продажу книг розповіли, що на сайтах різко збільшилися навантаження, тому неодноразово були зафіксовані збої.

Насамперед масове скуповування книг українцями цілком логічне – подарунки на Новий рік. Така тенденція спостерігається щороку. Проте цього року кількість книг, що купуються, мало не не аномальна.

І причина цього – «тисяча Зеленського». Щойно розпочалися виплати за програмою «єПідтримка» з усіх наданих опцій, українці обирають літературу.

“Це хороші новини”, – зазначають книжкові бізнесмени. Вони уточнюють, що тут питання навіть не в тому, що вони отримують більший прибуток (щороку до Нового року їхні доходи зростають), а в тому, наскільки цінним і приємним є те, що український народ любить читати.

Багато сайтів через навантаження були змушені призупинити роботу. Проте кожна компанія обіцяє своїм покупцям, що вони обов’язково отримають те, що хочуть. Наразі оперативно реагують на «провисання» IT-фахівці, тому за добу роботи налагодилися.

Щоправда, за словами бажаючих придбати книгу, багато хто навіть не встигає оформити покупку, як заданого товару вже немає.

Раніше ми писали, хто та як може отримати «тисячу Зеленського» за програмою «єПідтримка».

Також ми повідомляли про прогнози НБУ, чи вплине виплата українцям по тисячі за вакцинацію на інфляцію в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу