У Раді кажуть про локдаун в середині грудня

Поділитися:

Прийняти рішення по локдауну Кабінет міністрів України планує вже в середині грудня.

“Уряд не дав чіткої відповіді, буде повний карантин чи ні, вони очікують даних по захворюваності, і будуть приймати рішення в середині грудня. Але, швидше за все, це буде з 20 грудня, про це дуже обережно сказав прем’єр-міністр … Але сьогодні більш-менш зрозуміло, що це не буде на найближчому тижні. Якщо ситуація буде песимістичною, то це буде з 20 грудня “, – говорять в уряді.

Відомо, що на днях відбулася нарада керівництва парламенту, уряду і лідерів політичних фракцій. На нараді дискусія стосувалася чотирьох питань: законопроектів про електронну звітність СПД, про електронне декларування, доопрацюванні проекту держбюджету-+2021 і закону про підтримку бізнесу в період карантину.

Нагадаємо, що Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що при введенні локдауну зробить все можливе, щоб транспорт в столиці не зупинявся. Це дуже важливо для людей, які працюють – мати можливість доїхати на роботу і додому.

У столиці працює дуже багато людей – киян і приїжджих, жителів міст-супутників столиці. При цьому з досвіду весняного локдаун вже видно, що зупинити таке велике місто повністю неможливо.

Раніше повідомлялося, що обмежувальні заходи, які ввела Греція для перешкоджання поширенню коронавірусу в країні, продовжені до 6:00 7 грудня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу