У МВС будуть створювати «чорні списки» пасажирів

Поділитися:

У Міністерстві внутрішніх справ України придумали новий спосіб боротися зі злочинністю серед пасажирів: у відомстві хочуть заснувати спеціальні “чорні списки”, завдяки яким буде легше вчасно визначати хуліганів. Про це повідомляє прес-служби відомства, посилаючись на слова заступника міністра МВС.

Про таку ініціативу в міністерстві згадали на тлі нещодавнього скандалу, який трапився серед пасажирського складу поїзда «Харків – Ужгород». Тоді з поїздки були зняті відразу троє захмелілих пасажирів, які вели себе некоректно.

Вказується, що для зменшення таких випадків, можна створити окремий “чорний список”, куди можуть потрапити всі особи, які раніше так чи інакше брали участь у розбої, крадіжки, вандалізмы та іншому шахрайстві або скандальних випадах під час поїздок.

За словами чиновника, такому колу осіб можна заборонити купувати квитки і таким чином умовно ліквідувати потенційно небезпечних людей для нашого суспільства.

“Зробити чорний список пасажирів, тих, кого знімають з поїздів за дебош, за хуліганство, за вандалізм – і просто-напросто не продавати таким людям квитки», – заявив заступник міністра МВС, сказавши, що вже запропонував цю ідею голові “Укрзалізниці”.

Нагадаємо, що на сайті державного холдингу «Укрзалізниця» повідомили, що підприємство потребує держпідтримки в 50 млрд гривень щорічно.

Однак на даний момент такий заклик з боку компанії не викликає особливої ​​довіри адже, здавалося б, державну компанію зараз можна порівняти з «державою в державі», так як концерн має свої власні правила та мотивації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу