У Кабміні анонсували меморандум про сталість тарифів

Поділитися:

Уряд має намір підписати Меморандум про незмінність вартості опалення і гарячої води для населення України. Таке рішення озвучив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на зустрічі Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Відомо, що документ торкнеться тарифів на тепло і гаряче водопостачання. Так, за рішенням уряду, ціна буде зафіксована на одному рівні. На якому саме, поки не розголошується.

Слід зазначити, що Меморандум розробляють урядовці, профільного комітету ВР, Офісу президента, Асоціації міст України, а також ряд народних депутатів.

Нагадаємо, що в нашій країні необхідно кинути всі сили на заміну старих, постарілих теплових мереж. І тоді з’явиться можливість для зниження плати за послуги житлово-комунального господарства. Таку думку під час зустрічі з представниками ЗМІ висловив президент Асоціації «Укртеплокомуненерго» Арсен Блащук.

Раніше повідомлялося, що в Україні стали підвищуватися тарифи на теплову енергію. Відповідне рішення можуть прийняти в НКРЕКП. На цей час у Львові тарифи на опалення зросли на 19%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу