СБУ знайшли постачальників української кераміки в окупований Крим

Поділитися:

СБУ заблокувала незаконні поставки української компанії-виробника кераміки в анексований Крим. Про це розповіли у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

У Прес-службі Служби безпеки України відзначають, що товари доставляли на адресу підконтрольної українському виробнику дочірньої компанії в РФ. Після чого продукція виявлялася в Криму, через налагоджені канали перевезення. Потім її реалізовували.

У Службі безпеки відзначили, що через створення філії в Криму і ведення там бізнесу, компанія працювала за законодавством Росії і платила податки в їх бюджет, а не в український. Відповідна документація, це підтверджує, була виявлена ​​оперативниками в Києві і Харкові.

Нагадаємо, що в Міністерстві закордонних справ Російської Федерації заявили, що в анексованому Криму готові приймати міжнародні місії, в тому числі з питань дотримання прав людини, але на російських умовах.

Раніше повідомлялося, що представники служби безпеки змогли заблокувати протиправний механізм поставки на регіональний філіал «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця» неякісних запчастин виробництва РФ.

Відомо, що схема діяла протягом 2019-2020 років. Її організаторами стали трейдери, які працювали за сприяння посадових осіб регіональної філії. Так, зловмисники налагодили постачання запчастин російського виробництва застосовуються локомотивів, серед яких були і непридатні для використання.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу