Олега Татарова рятують від вручення підозри

Поділитися:

Намагаються врятувати від вручення підозри заступника голови офісу президента Олега Татарова. Шевченківський суд міста Києва розпочав розгляд скарги щодо незаконного вручення йому підозри. З позовом до суду звернулися адвокати чиновника. Аргументують своє рішення тим. що Олег Татаров має статус адвоката, і тому на нього розповсюджується спеціальна процедура. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

До того ж підозру принесли за місцем роботи, в Офіс президента, а не за місцем проживання, а це є порушенням процесуальних норм. На підставі цього адвокат наполягає на вилученні зі справи повідомлення про вручення підозри.

Сторона обвинувачення запевняє, що нею були дотримані усі необхідні процедури. Суддя для ознайомлення з поданим документами переніс засідання суду на 25 лютого.

Нагадаємо у грудні минулого року прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури оголосили Татарову підозру у співучасті щодо передачі хабаря за неправдивий висновок експерта, де була занижена вартість квартир для нацгвардійців. Сума збитків сягнула 81 млн грн.

Раніше повідомлялося, що САП хоче заарештувати Татарова.

Також ми писали й про те, що САП взялася за Володимира Омеляна.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу