Окупанти в Криму продають найбільший винзавод

Поділитися:

В анексованому Криму оголосили про продаж заводу кримських вин. Йдеться про аукціон, який заплановано на 14.12 – на ньому самопроголошене міністерство майнових і земельних відносин Криму виставить 100% акцій АТ «Виробничо-аграрне об’єднання «Массандра». Важливо, що це найвідоміший та найстаріший завод з виготовлення вина у Криму.

Початкова вартість підприємства оголошена – це більше ніж 70 млн доларів. Станом на зараз власником акцій є Міністерство майна Криму. Розмови про продаж були ще минулого року – Володимир Константинов на початку лютого 2019 року казав, що підприємство не повинно знаходитися у державному управлінні.

У якості причини таких дій керівництво півострова називає необхідність інвестицій та модернізації заводу.

Раніше повідомлялося про те, що Крим активно заселяють росіянами. У Міністерстві закордонних справ України заявили, що з моменту анексії Криму в 2014 році Російська Федерація переселила на півострів близько півмільйона своїх громадян, що є військовим злочином.

Також ми писали й про те, що окупанти запускають в Криму проект з водопостачання. Серед іншого мова йде про будівництво водозаборів на річці Бельбек і Кадиковському кар’єрі, до чого залучені російські військові.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу