Окупанти запускають в Криму проект з водопостачання

Поділитися:

На анексованому півострові Крим починається реалізація масштабного російського плану з водопостачання. Про це заявив глава Криму, призначений окупантами РФ, Сергій Аксьонов.

Відомо, в Криму приступили до реалізації плану “зі сталого водопостачання”. Серед іншого мова йде про будівництво водозаборів на річці Бельбек і Кадиковське кар’єрі, до чого залучені російські військові.

Слід зазначити, що на початку вересня Аксьонов заявляв, що проти ініціаторів зупинки подачі води на півострів з материкової частини України необхідно «порушити кримінальні справи».

Нагадаємо, що в Криму місцева незаконна влада збирається накласти нові обмеження щодо подачі питної води для населення. Такі кардинальні рішення пов’язані з проблемами Сімферопольського водосховища, яке повністю пересохло.

Заяву з цього приводу зробив так званий глава півострова Сергій Аксьонов в одному з місцевих ефірів на ТБ. Чиновник заявив, що при несприятливих погодних умовах (посухи) для жителів Криму буде обмежений режим подачі води.

Раніше повідомлялося, що вибори в включеному Криму і на території ОРДЛО можуть пройти тільки після того, як російські військові повністю залишать територію України. Про це заявив постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу