Крим активно заселяють росіянами

Поділитися:

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що з моменту анексії Криму в 2014 році Російська Федерація переселила на півострів близько півмільйона своїх громадян, що є військовим злочином.

У відомстві кажуть, що російський уряд витісняє українське населення з Криму. З іншого боку, вони заводять туди російських громадян. “У нас різні цифри, але навіть по російській статистиці 100 тисяч росіян заїхали до Криму, але неофіційна цифра в п’ять разів вище», – кажуть експерти.

За словами фахівців, наявність більше 500 тисяч росіян в включеному Криму є загрозою для національної безпеки України. Демографічна чистка є «класичним» інструментом, використовуваним Росією для приховування своїх злочинів.

Нагадаємо, що 20 жовтня в Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій (Мінінтеграціі) пройшов анонс конференції під назвою «Про проблемні питання водопостачання і використання водних ресурсів на території Криму в умовах російської окупації».

Раніше повідомлялося, що уряд Російської Федерації виділить близько 50 млрд рублів на модернізацію системи водопостачання в Криму. Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів РФ. Відомо, що реалізація цього проекту дасть кримчанам додаткові 310 тисяч кубометрів води на добу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу