«Нафтогаз» буде постачати газ за вказаною ціною через свою компанію

Поділитися:

До кінця опалювального сезону НАК “Нафтогаз України” готовий забезпечити всіх побутових споживачів газом за запропонованою Кабміном регульованої ціною 6,99 грн за кубометр. При цьому НАК хоче зробити це через власне дочірнє підприємство – ТОВ “Газопостачальна компанія” Нафтогаз України “.

Відомо, що для клієнтів, які оформили тарифний план “Річний”, вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів.

Слід зазначити, що “Газопостачальна компанія” Нафтогаз України “, як постачальник” останньої надії “, також готова поставляти газ усім споживачам, яких діючі постачальники не зможуть або відмовляться забезпечувати паливом по регульованій ціні.

“Ми готові мінімізувати тиск цін на енергоносії на незахищені верстви населення під час карантинних обмежень. Ми готові” прийняти на ПОН “(постачальника останньої надії, – ред.) Всіх, хто опиниться без постачальника газу в разі неготовності газсбитовой компанії забезпечити визначену урядом ціну в 6,99 грн за куб. м “, – говорять в” Нафтогазі “.

Разом з тим в НАК висловили надію, що час дії державної регульованої ціни на газ, НКРЕКП і Антимонопольний комітет ефективно використовують для дослідження порушень на ринку газу, зроблять об’єктивні висновки і зроблять дієвих заходів щодо захисту споживачів та учасників ринку.

Нагадаємо, що на весь час карантину у зв’язку з пандемією коронавірусу або до закінчення опалювального сезону Кабінет міністрів вводить держрегулювання вартості газу для населення. Громадяни України будуть платити за «блакитне паливо» на 30% менше. Це було вирішено на засіданні уряду в середу, 13 січня.

Раніше повідомлялося, що надходження до державного та місцевих бюджетів від Групи «Нафтогаз» за весь 2020 рік склали близько 141,5 млрд грн. Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу