На Херсонщині відкриють аеропорт до кінця березня

Поділитися:

У рамках засідання президії Конгресу місцевої та регіональної влади у Харкові заступник голови Офісу Президента оголосив про швидке завершення робіт з реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту «Херсон», заявивши про відкриття його наприкінці березня поточного року.

Зокрема, заступник голови ОП зазначив, що розпочата у 2021 році реконструкція злітно-посадкової смуги, згідно з планами, завершиться у березні. До цього часу має закінчитися процедура сертифікації з подальшим відкриттям аеропорту для здійснення перельотів.

«Багато авіаліній уже підписано для роботи з ним. Думаю, що наприкінці березня ми зможемо поїхати на відкриття. Ми дуже сподіваємось, що він скоро пройде сертифікацію», – сказав заступник голови ОП.

Окрім цього, чиновник додав, що у 2022 році заплановано реконструкцію ще кількох українських аеропортів, а саме у Житомирі, Вінниці, Полтаві, Кривому Розі, Чернівцях, Рівному.

Наразі триває у прискорених темпах будівництво аеропорту у Дніпрі.

Нагадаємо, аеропорт «Полтава» все ж таки реконструюють. Полтавська міськрада вирішила земельний конфлікт, що виник перед ухваленням рішення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу