Лідер Китаю в Давосі закликав до глобального співробітництва

Поділитися:

Виступ китайського лідера на Давоському онлайн-форумі стало подією дня. Сі Цзіньпін сказав промову, в якій закликав усіх до глобального співробітництва, а також наголошував на численних проблемах систем охорони здоров’я в багатьох країнах світу і закликав до колективного розв’язання цієї проблеми. На тлі пандемії коронавірусу, яка почалася в Китаї, протікає один з найбільших економічних криз.

Також президент Піднебесної сказав, що весь світ сподівається на зміни після того, як президентом США став Джо Байден. Саме на його політику ставлять лідери багатьох держав.

«Багатосторонні інституції повинні бути основою глобального співробітництва. У боротьбі з глобальними викликами важлива єдність і рівність», — підкреслив Сі Цзіньпін.

Китай же, за словами його лідера, готовий до роботи, глобального співробітництва, а також обов’язково досягне вуглецевої нейтральності до 2060-го року.

Раніше повідомлялося, що на форумі виступить Володимир Путін.

Також ми писали про те, що Давоський форум у звичному для всіх оффлайн-форматі пройде в Сінгапурі у травні 2021 року. Таке рішення було прийнято через пандемію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу