Давоський форум пройде в Сінгапурі через пандемію

Поділитися:

ВЕФ (Всесвітній економічний форум) відбудеться у 2021 році не у швейцарському Давосі, а в місті-державі Сінгапур наступного року. Форум пройде з 13 по 16 травня.

Про це в понеділок, 7 грудня, з’явилася інформація на порталі ВЕФ.

Як інформують організатори давоського форуму, вони свідомо перенесли економічну зустріч лідерів країн і громадськості в Сінгапур через пандемію коронавірусу.

На порталі Всесвітнього економічного форуму наводяться слова його засновника Клауса Шваба:

«Спеціальний щорічний захід у 2021 році буде місцем для зустрічей лідерів бізнесу, уряду та громадянського суспільства вперше після початку глобальної пандемії. Співпраця між державою та приватним бізнесом потрібна більше ніж будь-коли для відновлення довіри й для усунення розбіжностей, які виникли у 2020 році», – зазначив засновник зустрічі.

Однак перед цим ще відбудеться «Давоський тиждень», який пройде віртуально з 25 по 29 січня наступного року. Тим часом організатори форуму сподіваються, що ВЕФ повернеться в Давос у 2022 році.

Нагадаємо, в цьому році всесвітньо відомий економічний форум, який за щорічною традицією проводиться в Давосі, скасований. Про це повідомляли організатори заходу.

Також раніше ми написали про те, що у Всесвітній організації охорони здоров’я заперечують можливість другої хвилі пандемії коронавірусу, оскільки перша хвиля епідемії ще не закінчилася, а сама хвороба має хвилеподібні скачки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу