Форум в Давосі перенесли на наступний рік

Поділитися:

В цьому році всесвітньо відомий економічний форум, який по щорічній традиції проводиться в Давосі, скасований. Про це повідомляють організатори заходу.

У пресслужбі вказується, що форм не скасовано остаточно, а просто переноситься на більш сприятливий час і за анонсом відбудеться вже наступного літа 2021 року.

Як прокоментував сам організатор заходу Адріан Монк для ЗМІ, це рішення виявилося для команди заходу не легким, однак не було гарантії того, що в разі проведення форуму в січні, як і планувалося спочатку, пандемія коронавірусу не поставить гостей зборів під великий ризик.

Це рішення було прийнято нелегко, оскільки є нагальна потреба для світових лідерів зібратися разом для розробки спільного бачення “великого перезавантаження” в епоху після COVID-19″, – йдеться в його повідомленні.

Нагадаємо, що у Всесвітній організації охорони здоров’я заперечують можливість другої хвилі пандемії коронавірусу, оскільки перша хвиля епідемії ще не закінчилася, а сама хвороба має хвилеподібний характер.

Нещодавно президент України і його команда офіційно визнали, що Україна знаходиться на порозі другої хвилі пандемії коронавірусу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу