Китаю не вистачає товарів із зображенням Олімпіади

Поділитися:

Китай планує збільшити виробництво та постачання талісмана Бін Дунь Дунь. Таке рішення ухвалено на тлі дефіциту відповідних товарів у магазинах Пекіна під час Олімпійських ігор-2022.

У представництві організаційного комітету заявили, що над проблемою вже працюють і найближчим часом її буде виправлено.

«Ми приділяємо пильну увагу цій проблемі. Ми координуємо (із заводами) збільшення постачання Бін Дунь Дунь», – йдеться у повідомленні.

В оргкомітеті причиною нестачі талісманів називають збіг початку Олімпіади з Китайським новим роком, через що всі виробничі підприємства були закриті та не здійснили достатній випуск товарів із зображенням талісманів.

Зазначається, що вже 4 лютого, у день відкриття Олімпійських ігор, за кілька годин після початку події у магазинах утворилися черги з бажаючих купити товари із зображенням панди Бін Дунь Дунь, незважаючи на різке похолодання. І вже до другої години наступного дня в маркетах не залишилося жодного сувеніра.

Більше того, гасло «Одна Бін Дунь Дунь у кожній сім’ї» стало одним із найпопулярніших (4 місце) тем у місцевій соціальній мережі Weibo всього за добу, набравши рекордну кількість переглядів – 10,38 мільйонів.

До речі, продаж у Китаї під час Олімпіади може значно позначитися на економіці держави. За аналітичними прогнозами, сукупний дохід від реалізації ліцензійної продукції може досягти 394,8 мільйона доларів або 2,5 мільярда юанів.

Нещодавно ми писали про те, що Володимир Путін вирушив до Китаю з нагоди Олімпійських ігор 2022, де лідери двох країн обговорили зовнішньополітичні питання, висловившись щодо своєї позиції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу