Готелі в Карпатах почали вимагати від гостей тест на коронавірус

Поділитися:

Карпатські готелі почали вимагати у своїх постояльців результати тестування на COVID-19 при заселенні. Поки про це заявили в декількох преміум-готелях. Наприклад, про таку вимогу розповіли в Karpatski Hotel & SPA. Готельний комплекс розташований неподалік від Буковеля. Також відомо, що результат тесту зажадали в Edem Resort Medical & SPA на Львівщині.

Важливо, щоб тести були зроблені безпосередньо перед поїздкою (за два-чотири дні). Причому потрібен не тільки ПЛР, але й ІФА-тест. Постояльцям пропонують відправити результати тестів електронною поштою, щоб отримати дозвіл на заселення в готель в зазначені дати.

Ще одна вимога — мінімальний термін перебування в готелі. Він складається з трьох ночей, такі умови збережуться до кінця карантину (в Україні адаптивний карантин діє до 31 грудня 2020 року).

Раніше повідомлялося про те, що українці на карантині масово почали пити антибіотики.

Також ми писали про те, що в МОЗ обіцяють нові експрес-тести для коронавірусу. Додатково до тестування методом ПЛР зараз з’явилися нові експрес-тести на антиген. Вони визнані Всесвітньою організацією охорони здоров’я і рекомендовані для застосування при масовому тестуванні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу