Чиновницю Одеської міськради спіймали на корупції

Поділитися:

Служба безпеки України впіймала на корупції голову Управління економіки однієї з міських рад Одеської області. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зокрема, чиновниця вимагала для себе відкатів місцевого бізнесу, який працював за рахунок фінансування держави.

Зокрема йдеться про Програму фінансової підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Частина робіт із модернізації житлового фонду фінансується з місцевого бюджету. Для себе корупціонерка вимагала не менше 10-15% від усієї суми грошей, який отримував бізнес на роботи.

«За даними слідства, вона відмовлялася узгоджувати без «відкату» документацію на виконання таких робіт та погрожувала створити штучні перешкоди у проходженні встановлених процедур. Тим, хто погоджувався платити «данину», гарантувала максимальне сприяння, посилаючись на «зв’язки» у керівництві міста», – зазначили правоохоронці.

Раніше стало відомо, що заступник посади голови правління «Укргазвидобування», інвестор закордонного видання Insider і співвласник підприємства «Західна нафтогазова компанія» (ЗНГК) в одній особі отримав п’ять років позбавлення волі. Рішення ухвалив Вищий антикорупційний суд.

При цьому суд не ухвалив рішення щодо конфіскації майна Олексія Тамразова, проте застосовується конфіскат на суму 100 тисяч доларів, встановлених як неправомірна вигода.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу