Брюссель протестує проти коронавірусних обмежень

Поділитися:

У столиці Бельгії, у неділю, 21 листопада, відбулися протести. Люди вийшли на вулиці з метою досягти рівноправності та цілісності народу, що, за словами мітингувальників, порушує уряд держави, протидіючи Covid-епідемії.

Скільки вийшло людей на акцію протесту поліція Брюсселя не повідомила, проте їх кількість точно обчислюється в тисячах.

Головне гасло протестувальників – «Разом за свободу». Так, о 13 годині учасники акції вийшли до відправного пункту біля Північного вокзалу. Мітингувальники протестують проти ковід-сертифікатів, оскільки його наявність чи відсутність у кожного громадянина Європи впливає на цілісність народів. Люди вважають його обов’язкову демонстрацію для перепусток фактором розколу в суспільстві.

У цей же час повідомляється, що влада міста дала дозвіл на проведення масової акції, а маршрут був попередньо погоджений з поліцією. На місці фінальної точки, де маршрут протестувальників закінчується, встановлено спеціальну сцену для виступу з промовами.

Правоохоронні органи зазначають, що на даний момент немає жодних підстав вважати, що можуть розпочатися заворушення, як днем ​​раніше в Нідерландах.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Франції відбулися масові протести.

Також ми повідомляли про запровадження урядом Австрії обов’язкової вакцинації. До речі, тут також із цього приводу розпочалися акції протестів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу