Американська влада продала хмарочос Коломойського

Поділитися:

Американська девелоперська компанія K&D Group оформила угоду на покупку будинку 55 Public Square в Клівленді (США). Як відомо, будинок перебував у власності холдингу Optima Ventures, пов’язаного з групою компаній Ігоря Коломойського.

Вартість цієї угоди не розголошується, відомо тільки те, що раніше від глави компанії K & D Group Дуга Прайса прозвучала сума у 17 млн ​​доларів, які він збирався заплатити за цю будівлю. У ньому 22 поверхи, це офісна будівля. Покупці планують частково переобладнати його, однак до кінця свої плани не розкривають.

Раніше повідомлялося, що Коломойський судитиметься в США з «Приватбанком». Господарський суд Києва задовольнив позов АТ «Нікопольський завод феросплавів» до «Приватбанку» і визнав припиненими всі зобов’язання позивача перед відповідачем за кредитним договором.

Також ми писали Коломойський вимагає у НАБУ і СБУ звіт Kroll. Раніше в НБУ заявили, що компанія Kroll провела аудит Приватбанку. Ця перевірка підтвердила підозри регулятора про можливі збитки банку перед націоналізацією. Йдеться про 5,5 мільярдів доларів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу