Коломойський вимагає у НАБУ і СБУ звіт Kroll

Поділитися:

Печерський районний суд вимагає в НАБУ і СБУ передати результати розслідування детективного агентства Kroll. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Відомо, що ця вимога олігарха Ігоря Коломойського, якого і стосуються документи. Його представник пояснює: після першого рішення суду ці документи так і не отримали.

Раніше в НБУ заявили, що компанія Kroll провела аудит Приватбанку. Ця перевірка підтвердила підозри регулятора про можливі збитки банку перед націоналізацією. Йдеться про 5 з половиною мільярдів доларів.

Колишній акціонер банку Ігор Коломойський заперечив цю інформацію. Зауважимо, Печерський суд ЗМІ неодноразово звинувачували в “підігравання” олігархові.

Нагадаємо, що замість заліза – біткоіни: американський завод з виробництва сплаву заліза і кремнію для чорної металургії CC Metals & Alloys (CCMA), що належить українському олігарху Ігорю Коломойському і його бізнес-партнеру Геннадію Боголюбову, тепер генерує криптовалюта.

Раніше повідомлялося, що холдингова компанія в Сполучених Штатах Optima Ventures подала клопотання до суду штату Делавер про продаж двох будівель в рамках процедури стягнення. Власниками Optima Ventures є українські олігархи Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу