УЄФА дасть грошей футбольним клубам на подолання пандемії

Поділитися:

УЄФА готує пакет допомоги європейським футбольним клубам для подолання наслідків пандемії COVID-19. Зокрема, він передбачає створення фонду фінансування обсягом від двох до 6 млрд євро.

Зазначається, що клуби матимуть можливість залучити фінанси з цього фонду за найменшими відсотковими ставками. Крім того, завдяки такій можливості вони зможуть реструктурувати вже наявні позики на більш довгий період — від п’яти до семи років.

Згідно з інформацією, створення фонду фінансування — це один із трьох елементів стратегії подолання наслідків COVID-19, яка розробляється спортивною організацією. Стратегія передбачає створення фінансового резерву, а також введення нових правил в положення УЄФА для боротьби з нечесною конкуренцією між клубами.

Також УЄФА має намір ввести обмеження на зарплати футболістів. Зокрема, для того, аби не лише клуби з багатими власниками могли дозволити собі найбільш результативних футболістів.

Раніше ми повідомляли, що господарський суд Одеської області відкрив нове провадження стосовно банкрутства ПрАТ «‎Футбольний клуб «‎Чорноморець»‎. Згідно з інформацією, ініціатором процедури виступило ТОВ «Бізнес ренталс». Зазначається, що його кредиторські вимоги становлять 5,6 млн грн.

Також ми писали, що у Харкові збанкрутував футбольний клуб «‎Металіст»‎.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу