У Харкові збанкрутував футбольний клуб “Металіст”

Поділитися:

Харківський футбольний клуб Металіст – банкрут. Таке рішення ухвалив Господарський суд Харківської області й вже відкрив ліквідаційну процедуру, як повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Причина неплатоспроможності “Металіста” – заборгованість перед кредиторами. А найбільше, по зарплаті перед майже сотнею фізичних осіб. Тому Харківська міськрада хоче отримати корпоративні права, конфісковані у «Металіста».

Таким чином, майно футбольного клубу найближчим часом можуть безкоштовно передати з державної власності у власність територіальної громади Харкова. Нагадаю, кінцевим бенефіціаром цієї ФК Металіст є бізнесмен-втікач – Сергій Курченко.

Нагадаємо, що футбольний клуб «Манчестер Сіті» і ще ряд інших англійських клубів, які входили до складу Європейської Суперліги, оголосили про своє рішення покинути проект. Пізніше цю ініціативу підтримали й італійські клуби.

Про це рішення стало відомо в ніч на середу, 21 квітня. На тлі цієї заяви президент «Ювентуса» Андреа Аньєллі та віцепрезидент «Манчестер Юнайтед» Ед Вудворд заявили, що йдуть у відставку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу