У Пекіні відбулася генеральна репетиція відкриття зимових Олімпійських ігор

Поділитися:

Остання п’ята репетиція відбулася на Національному стадіоні КНР «Пташине гніздо».

Незважаючи на антиковідні заходи, на репетиції було присутньо багато журналістів різних ЗМІ, співробітників Олімпійської мовної служби, а також мовних служб з усього світу, які мали права на трансляцію цієї події.

Внаслідок репетиції стало відомо, що на церемонії відкриття організатори вирішили поєднати мистецькі виступи та урочисту частину. Такого висновку дійшли через погодні умови та захисні заходи проти епідемії. Організатори Олімпійських ігор-2022 детально продумали концепцію. Вони намагатимуться поєднати науково-технічні нововведення, захист довкілля, спорт та здоров’я, щоб глядачі та учасники змогли відчути красу природи, людської культури та спорту.

Церемонія відкриття зимових Олімпійських ігор-2022 значно відрізнятиметься від церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор-2008, але не відстане за масштабністю та вражаючістю.

Раніше ми писали, що українські спортсмени вже вирушили до Пекіна для змагань. Президент Володимир Зеленський підтримав напутнім словом.

Тим часом головний символ Ігор розпочав свою подорож китайською столицею. Естафета Олімпійського вогню триватиме до церемонії відкриття.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу