Чемпіонат Португалії визначився з офіційною датою відновлення матчів

Поділитися:

Чемпіонат Португалії визначився з офіційною датою відновлення матчів: всі команди готові знову вийти на поле після вимушеної перерви, в зв’язку з карантином. Про це повідомляється на офіційному сайті чемпіонату.

Як свідчать дані, опубліковані на порталі, Португалія зможе відновити свої футбольні матчі вже з наступного місяця, від 4 червня.

Важливо згадати, що всього командам на момент перерви залишалося дограти всього десять матчів для визначення переможця чемпіонату сезону. На поточний момент в позиціях турнірної таблиці лідирує Порту, випереджаючи Бенфіку на одне очко.

Очікується, що в перший день сезону команди зможуть відіграти відразу кілька ігор.

Як повідомлялося раніше, півзахисник туринського футбольного клубу «Ювентус» Адрієн Рабьо не бажає повертатися в розташування клубу. Про це повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Французький спортсмен є єдиним іноземним гравцем, який не приїхав до Турина для підготовки до рестарту поточного сезону, який був припинений через пандемію коронавирусной інфекції по всій земній кулі. Спортсмен заявив, що має намір залишатися у Франції як можна довше. Тим самим футболіст викликав осуд і невдоволення колег.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу