Захід закликав створити Фонд сталості України

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський виступив із доповіддю на Мюнхенській конференції з безпеки. Багато політиків і журналістів вважають, що Зеленський ризикував, відвідавши цей захід, залишивши свою країну без керівника під час навислої небезпеки з боку Росії.

Але президент України впевнений, що країна залишилася у надійних руках, а його візит до Мюнхена не менш важливий для стабілізації становища та спрямований на здійснення деяких проектів. Насамперед український глава закликав решту країн до створення Фонду стійкості та відновлення для України, а також програму ленд-лізу. Крім того, він заявив про необхідність надання нового озброєння, техніки та обладнання для української армії. І, звичайно, не оминув тему санкцій проти Росії, зміст яких важливо виробити для придушення агресії з її боку.

Президент Зеленський водночас наполіг на необхідності інтеграції України в енергетичний ринок ЄС, звернувши увагу, що газопровід «Північний потік-2» використовується Росією як зброя проти його країни та проти всієї Європи.

Раніше ми повідомляли, що задля безпеки в Україні поліцію перевели в посилений режим роботи на випадок вторгнення російських військ.

Також нагадуємо, що український фондовий ринок відновлюється після заяви про вторгнення РФ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу