В ОП прокоментували обшуки в КМДА

Поділитися:

В Офісі президента заявляють, що у київських міських структурах було побудовано “шкідливу тіньову систему”. Правоохоронці виявили махінації на десятки мільйонів гривень. Так прокоментував ЗМІ обшуки у Київській міській державній адміністрації радник керівника ОП Михайло Подоляк.

При цьому він спростував закиди, що це – «політична атака». Річ не про політику, а про корупційні схеми, стверджує посадовець. Він переконаний, що саме через це Київ зараз “проблемний”. Починаючи від тротуарів і доріг, зливової каналізації та закінчуючи скандальними забудовами.

Нагадаємо, 12 травня працівники прокуратури Києва і Держфіскальної служби влаштували обшуки у Київській мерії, Київавтодорі та і підрядників Київміськради через можливе розкрадання бюджетних коштів і уникнення сплати податків.

Також ми писали, що стало відомо, у рамках якого кримінального провадження були проведені обшуки 12 травня у соратника голови Київської міської держадміністрації Віталія Кличка – голови виконавчого комітету політичної сили «Удар» Артура Палатного. У Київській міській прокуратурі у коментарі ЗМІ розповіли, що це – багатоепізодне кримінальне провадження, яке стосується «кришування» незаконного бізнесу. Йдеться про нелегальні побори з власників торгівельних точок у підземних переходах в центрі Києва.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу