Прокуратура провела обшуки в «ударівця» Артура Палатного

Поділитися:

Стало відомо, у рамках якого кримінального провадження були проведені обшуки 12 травня у соратника голови Київської міської держадміністрації Віталія Кличка – голови виконавчого комітету політичної сили «Удар» Артура Палатного.

У Київській міській прокуратурі у коментарі ЗМІ розповіли, що це – багатоепізодне кримінальне провадження, яке стосується «кришування» незаконного бізнесу. Йдеться про нелегальні побори з власників торгівельних точок у підземних переходах в центрі Києва.

У відомстві не назвали конкретно імені, але підтвердили, що йдеться про екснародного депутата та про іще одного обранця, але вже депутата Київської міськради.

За результатами обшуків силовики вилучили речові докази, зокрема, чорнові записи про рух коштів та відсотки, які одержували щомісячно учасники цієї групи. У межах цього провадження ще не повідомляли про підозри. Надалі нададуть правову оцінку та приймуть процесуальні рішення.

Раніше голова виконкому політпартії «Удар» Артур Палатний заявив, що до нього прийшли додому силовики з обшуками, які він назвав «політичним замовленням».

Раніше повідомлялося, що в РНБО назвали основну ознаку олігархічності. Кажуть – це вплив на владу. За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, саме олігархічна система є однією з основних загроз національній безпеці.

Також ми писали, що, згідно з даними рейтингу Forbes України, в 2021 році сумарні статки ста найбагатших українців склали 44,5 млрд доларів. Так, за минулий рік воно стало більше на 42% (на 13,1 млрд доларів).

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу