У КНДР заявили про створення ядерної зброї

Поділитися:

Сполучені Штати Америки – головний ворог Корейської Народно-Демократичної Республіки. З метою відбиття можливого нападу США на Північну Корею в КНДР приступили до створення атомного підводного човна і тактичних ядерних боєголовок. Про це зробив заяву лідер КНДР Кім Чен Ин, передає державне центральне інформагентство Північної Кореї.

За словами північнокорейського лідера, плани для створення атомного підводного човна майже закінчені. Як зазначив Кім Чен Ин, Пхеньян вклав величезні ресурси в розробку своєї ядерної зброї і балістичних ракет. Ці кошти, вважає він, необхідні для захисту від можливого вторгнення США. Кім Чен Ин каже, що його країна повинна прогресувати ядерні технології і розробляти невеликі ядерні боєголовки, які будуть застосовуватися по-різному в залежності від цілей.

«Пхеньян повинен зосередитися і розвиватися на підриві США, найбільшої перешкоди для нашої революції й нашого найбільшого ворога», – дослівно передає слова північнокорейського лідера державне інформагентство.

Нагадаємо, наприкінці липня минулого року перший випадок коронавірусу визнали в КНДР.

Також раніше ми написали про те, що фахівці Монтерейского Інституту міжнародних досліджень помітили, що неподалік від Пхеньяна (КНДР) з’явився новий ядерний об’єкт, де, як видно, відбувається активне виробництво боєголовок.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу