Тимофій Милованов працює в Офісі Президента

Поділитися:

Ексміністр економіки Тимофій Милованов, який до того ж є почесним президентом Київської школи економіки, призначений позаштатним радником Андрія Єрмака, керівника Офісу президента України.

Сам Милованов з цього приводу сказав, що призначення не є сюрпризом, оскільки він вже деякий час працює радником, правда, без призначення та зарплати. Також він повідомив, що намагатиметься бути корисним і використовуватиме свої знання на користь Україні.

Раніше повідомлялося про те, що НАБУ взялося за брата Єрмака. Національне антикорупційне бюро України відмовилося порушити кримінальну справу про можливе створення ексрадником президента (чинним главою Офісу Президента) Андрієм Єрмаком і його братом Денисом в змові з Президентом Володимиром Зеленським корупційної схеми при призначенні на державні посади. Про це йдеться в матеріалах суду.

Також ми писали й про те, що Єрмак оприлюднив свою декларацію: чиновник загруз в кредитах на 3 млн гривень. Відзначається, що за 2019 рік чиновник отримав 255 тис. 859 гривень доходу, завдяки своєму бізнесу і послуг адвокатури. Зокрема, від першої сфери діяльності Єрмак заробив 151 тисяча гривень, а адвокатська діяльність в об’єднанні «Міжнародна правнича компанія» принесла йому 42 тис. 570 гривень доходу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу