Главу аграрного комітету відправили у відставку

Поділитися:

Керівника парламентського комітету з питань аграрної та земельної політики Миколу Сольського усунуто із займаної посади. Про це стало відомо за результатами засідання аграрного комітету Верховної Ради у середу, 27 січня.

Як повідомляється, питання щодо Миколи Сольського на посаді голови комітету з аграрної та земельної політики йшло останнім на засіданні комітету. За рішення звільнити Сольського з посади голови комітету висловилися 13 депутатів, які входять до вищеназваного комітету. В цілому аграрний комітет Верховної Ради висловив недовіру своєму керівникові.

Як відзначили народні обранці, Микола Сольський як керівник аграрного комітету займався лобіюванням деяких законів, а комітет під його керівництвом не виконував належним чином своїх обов‘язків. До речі, Сольський – один з двох народних обранців з фракції «Слуга народу», які не проголосували за проект закону президента України Володимира Зеленського про референдум. Його можуть виключити з фракції.

Нагадаємо, уряд України зняв з посади голови Державного агентства лісових ресурсів країни Василя Кузьовича.

Також раніше повідомлялося, що заступницю голови Офісу президента Юлію Ковалів знято з посади. Її звільнив президент України Володимир Зеленський.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу