Звільнено главу Держлісагентства

Поділитися:

Уряд України зняв з посади голови Державного агентства лісових ресурсів країни Василя Кузьовича. Кадрові зміни в Держлісагентстві відбулися на засіданні Кабінету міністрів у понеділок, 18 січня. Про це представник уряду в парламенті Василь Мокан написав на своїй сторінці в соціальній мережі.

Василь Кузьович – український вчений, фахівець з лісового господарства. Він – завідувач кафедри лісового і садово-паркового господарства в Бережанському агротехнічному інституті – складовій частині Національного університету біоресурсів і природокористування (НУБіП).

Як інформував Василь Мокан, Кузьович пішов з посади глави Держлісагентства за угодою сторін. Він очолював лісове відомство з 15 липня 2020 року. На засіданні Кабміну 18 січня тимчасово виконуючим обов’язки глави Держлісагентства призначено заступника Кузьовича Юрія Болоховця.

Нагадаємо, Фонд лісопромислових стартапів був створений «Лісовим Інноваційно-Аналітичним центром» за дорученням голови Держагентства лісових ресурсів України.

Також раніше ми інформували про те, що Державна екологічна інспекція зафіксувала 2300 порушень в лісах, а сума збитку, заподіяного природі, налічує понад 304 мільйонів гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу