Фонд держмайна залишив ще один топ-менеджер

Поділитися:

У Фонді державного майна залишилася вакантною посада ще одного топ-менеджера. Йдеться про посаду першого заступника голови Фонду, з якої пішов Денис Кудін.

Його перевели у Міністерство економіки. Про це розповів представник Кабінету міністрів у парламенті Тарас Мельничук після урядового засідання.

«Призначено: Кудін Денис Ігорович першим заступником міністра економіки України», – констатував він.

Варто зауважити, що Кудіна звільнили з Фонду держмайна на тлі новини про ймовірну відставку голови ФДМУ Дмитра Сенніченка. Кадрові зміни у Фонді почалися після приватизації великих заводів «Більшовик» та «Електронмаш». Її у Кабміні назвали успішною.

Експерти також припускають, що можлива причина відставки керівника Фонду Дмитра Сенніченка є саме приватизація «Більшовика», яку провели під єдиного учасника. Серед інших причин – невдоволення деяких політиків успішною приватизацією, що може вплинути на рейтинги української влади.

Сенніченко очолив Фонд держмайна у вересні 2019 року. Кудін став заступником голови Фонду у липні 2020-го, де був відповідальний за корпоративне управління. Наприкінці травня цього року його призначили першим заступником голови ФДМУ.

Раніше ми повідомляли, що джерела в ФДМУ поінформували, що голова Фонду держмайна Дмитро Сенніченко сам написав заяву про звільнення.

Також ми писали, що «Електронмаш» продали за 970 мільйонів гривень. Під час торгів ціна зросла у 14 разів, проте про переможця практично нічого невідомо.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу