Заступника голови Харківської облради випустили під заставу

Поділитися:

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі повідомили про те, що заступника голови Харківської обласної ради, якого підозрюють у корупції, випустили під заставу.

Як зазначила речниця САП у коментарі ЗМІ, напередодні за нього внесли заставу у розмірі 4,75 мільйонів гривень. За другого фігуранта справи, адвоката, внесли заставу 27 липня у сумі понад 700 тис. грн.

За версією слідства, посадовця Харківської облради разом з адвокатом спіймали на вимаганні хабаря в 1 мільйон 50 тисяч гривень від директора комунального підприємства. За це обіцяли залишити його на посаді. Їм оголосили підозри за ч.4 ст. 368. Фігурантам справи загрожує ув’язнення на 7-12 років.

Нагадаємо, що співробітники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру ексревізору – інспектору органів доходів і зборів Київської області, який допустив багатомільйонну схему ухилення від сплати податків.

Також ми раніше писали, що правоохоронці блокували масштабну незаконну схему з оформлення дозвільної документації моряків. Як повідомляє Служба безпеки, її виявили кіберспеціалісти СБУ разом з Міністерством інфраструктури.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу