ДБР оголосило підозру ревізору київських будівництв

Поділитися:

Недорахувалися 42-х мільйонів гривень. Співробітники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру ексревізору – інспектору органів доходів і зборів Київської області, який допустив багатомільйонну схему ухилення від сплати податків. Про це повідомляють журналісти телеканалу «Перший Діловий».

Він проводив перевірку сплати податків громадянина, який займався будівництвом і збутом нерухомості. Чоловік платив податки не як фізособа-підприємець, який має сплачувати 18%, а як просто фізособа, плативши тільки 5%. Через таку різницю у сплаті податків з доходів і податку на додану вартість, держава недорахувалась 42-х мільйонів гривень. Інспектор не побачив порушення і не відобразив в акті перевірки доходи громадянина на суму понад 292 млн грн. Тож, ексчиновник підозрюється у службовій недбалості, яка спричинила за собою тяжкі наслідки. А це – позбавлення волі до 5-ти років.

Раніше повідомлялося, що в прес-службі Державного бюро розслідувань повідомили, що співробітники відомства ліквідували канал контрабанди товарів широкого споживання і підакцизних товарів через столичні аеропорти.

Також ми розповідали і про те, що Державне бюро розслідувань викрило злочинну групу, яка розкрадала вугілля з вагонів «Укрзалізниці». 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу