Вибух стався в центрі Мадрида (Відео)

Поділитися:

Найсильніший вибух струсонув столицю Іспанії – місто Мадрид. Інцидент трапився в середу, 20 січня. Про це поінформували іспанські засоби масової інформації.

Як повідомляється, вибух стався в самому центрі міста, на вулиці Толедо. Його чули в найдальших куточках іспанської столиці. На момент написання новини інформації ще замало. Вибух стався в будинку для літніх людей на вулиці Толедо і є підозра про його техногенний характер.

За попередніми даними, які з’ясували іспанські журналісти, три верхніх поверхи будинку сильно зруйновані. По всій вулиці Толедо валяються купи сміття та уламків. Справжня причина вибуху поки невідома. Також немає ніяких даних про жертви. В результаті вибуху будівля горить. Однак вже просочилися відомості про декількох постраждалих людей. Іспанські рятувальники проводять евакуацію громадян похилого віку –  мешканців будинку старих.

Поруч з будинком, що вибухнув, знаходиться будівля Національної поліції Іспанії. Відома вже і точна адреса будівля, у якій стався вибух – вулиця Толедо, 98. У Мережі з’явилося відео інциденту.

Нагадаємо, українських моряків досі шукають в Чорному морі. Про це повідомили у випуску новин «Першого Ділового» телеканалу.

Також раніше ми написали про те, що 17 січня в Одесі спалахнув триповерховий будинок. Інцидент стався на вулиці Посмітного 10/12. Відомо, що в будівлі розташовувався готель і масажний салон. При пожежі загинула одна людина.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу