Пошуки українських моряків із затонулого судна тривають

Поділитися:

Українських моряків досі шукають в Чорному морі. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Напередодні поблизу провінції Бартіні в водах Туреччини затонуло судно. Суховантаж Арвін йшов під прапором Палау. На борту перебували 12 осіб і 10 з них – українці.

За даними турецьких ЗМІ – не менше чотирьох моряків загинули, двох досі шукають рятувальники. Їх роботу ускладнює погода.

Шість членів екіпажу врятували – і зараз вони знаходяться в місцевій лікарні. П’ятеро з них – українці. Вони вже зустрілися з українським послом.

Затонулий корабель за офіційними даними належить компанії Arvin Shipping LTD з Одеси. Що стало причиною інциденту з’ясує слідство.

Моряки кажуть про складні погодні умови, експерти кажуть – судно експлуатувалося 45 років. Тому воно могло просто не витримати плавання в складному районі.

Нагадаємо, що в Китайській Народній Республіці стартували довгоочікувані випробування останньої військової новинки – найбільшого за всю історію КНР десантного корабля.

Раніше повідомлялося, що есмінець військово-морських сил Ірану в понеділок, 11 травня, під час навчань помилково обстріляв інший військовий корабель. В результаті інциденту загинув весь екіпаж з 40 осіб. Як повідомляє в Twitter агентство AAA, пригода сталася в затоці Омана.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу