Велику кондитерську компанію визнали в Україні банкрутом

Поділитися:

Суд визнав велику кондитерську компанію банкрутом, оскільки спостерігалось перевищення розміру пасиву над його активами. Крім того, у власності компанії недостатньо майна, аби задовольнити вимоги кредиторів, а коефіцієнт забезпеченості власними коштами є низьким.

Таким чином, зменшується ймовірність можливості підприємства використовувати позасудові заходи відновлення платоспроможності.

«Судом встановлено, що на стадії зовнішнього управління після публікації про відкриття провадження у справі про банкрутство потенційних пропозицій щодо відновлення платоспроможності АВК шляхом проведення санації ні до розпорядника майна, ні в господарський суд не надходило. Суд прийшов до висновку про доцільність запровадження процедури ліквідації і визнання боржника банкрутом», — йдеться в рішенні суду.

Нагадаємо, що Українське корабле- та суднобудівне підприємство у Миколаєві – ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» – став банкрутом.

Також ми повідомляли, що ПрАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» визнано банкрутом. Таке рішення ухвалив Господарський суд Дніпропетровської області. Також, згідно з рішенням, розпочато ліквідаційну процедуру.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу