Урагани в ЄС паралізували залізницю

Поділитися:

У Німеччині вирує «Іленія» – ураган, через який паралізовано рух залізничного транспорту. Європейська преса повідомляє, що негода спровокувала зупинку руху поїздів далекої відстані у семи федеральних землях.

Через сильний ураган також постраждало регіональне сполучення: або скасовуються, або затримуються практично всі електрички та потяги. На південь від Гамбурга повністю зупинили рух поїздів.

Залізничний німецький оператор Deutsche Bahn попереджає, що висока ймовірність перебоїв із рухом поїздів триватиме кілька днів.

Повідомляється також, що в деяких районах почалася повінь, а сильні вітри звалюють дерева, зносять дорожні знаки та дахи. У населеному пункті Північний Рейн-Вестфалія місцева влада віддала розпорядження закрити всі школи, а батькам не рекомендується випускати дітей з дому, у тому числі й обмежити відвідування дитячих садків.

Стало відомо, що дерева, що впали на дахи двох автомобілів, забрали життя двох людей (водіїв) у Бад Бевензені та в регіоні Гарц.

Про жертв є інформація і з Польщі: ураган зніс будівельний кран у Кракові, внаслідок чого двоє людей загинули.

У Чехії, як і в Польщі та Німеччині, ураган зносить усю інфраструктуру. Через дерева, що звалилися, тут також призупинено залізничний рух. Зокрема, поїздом не можна скористатися у напрямках між Прагою та Брно.

Рятувальні роботи проводяться протягом стихійного лиха. Зазначається, що співробітники служби пожежної охорони Чехії отримали завдання більш ніж на 4500 інцидентів, які їм доручили ліквідувати. Без електрики, відповідно, залишилося понад 100 тисяч людей.

Крім цього, відомо, що ураган вирує і в Шотландії, Англії та Нідерландах, де влада скасувала або призупинила залізничний рух.

Нагадаємо, нещодавно повені та зсуви в Еквадорі забрали життя понад два десятки людей.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу