У Малайзії – масштабні повені

Поділитися:

У Малайзії пройшли сильні зливи, внаслідок чого затоплено безліч регіонів, з яких загалом уже евакуйовано понад 21 тисячу людей.

Наслідки негоди усувають не лише заявлені 66 тисяч представників спеціальних рятувальних служб, до них також приєдналися групи людей на добровільних засадах.

Повідомляється, що на даний момент закрито кілька автомагістралей та головні дороги у восьми районах, що входять до штату Селангора. До міжнародного аеропорту Куала-Лумпур зараз дістатися також немає можливості.

Стихійне лихо призвело і до жертв. Згідно з інформацією малазійської влади, станом на ранок 20 грудня кількість постраждалих штату Перак зросла з 63 до 242 осіб.

За повідомленням місцевих служб, рівень води залишається небезпечним. У цей же час сприятливіші новини передає влада штату Келантан, де людей поступово повертають до своїх жител. Число евакуйованих за добу скоротилося з 4324 до 3659 осіб.

Наразі немає жодної інформації з приводу утоплень. Тим не менш, поліція закликає батьків поставитися з великою увагою до дітей, не допускати їх до ігор у воді.

Нагадаємо, негода на Філіппінах забрала десятки життів. Місцева влада уточнює, що в епіцентрі швидкість вітру досягала 195 км/год, при поривах до 270 км/год.

Також нещодавно писали про те, що в результаті кількох торнадо, пройдених у США, загинули щонайменше 79 людей.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу