У Франції розбився літак з туристами

Поділитися:

На півночі Франції розбився легкомоторний літак. Відомо, що він впав на автомобільну стоянку торгового центру в місті Вамбреші.

Трагедія трапилася близько полудня 12 червня. Після падіння літак загорівся, проте пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Так, літак впав на стоянці поблизу ресторану Tomate Cerise. Ніхто в будівлях, розташованих поруч з місцем катастрофи не постраждав.

За словами очевидців трагедії, перед падінням двигун літака видав незвичайний шум. Він не був схожий на ті, які вони звикли чути раніше.

Слід зазначити, що саме повітряне судно належало приватному власнику. Французька поліція вже почала розслідування. Слідчими встановлено, що на борту літака перебувала сім’я з міста Безьє, які мали намір відвідати своїх рідних в Бельгії. Всі троє пасажирів загинули.

Нагадаємо, що в результаті аварії військового вертольота в Туреччині загинули 11 людей. Спочатку повідомлялося про 9 загиблих. Відомо, що на місце рятувальної операції приїхали глава Міноборони Хулуси Акар, начальник Генштабу генерал Яшар Гюлер і командувач Сухопутними військами генерал Уміт Дюндар.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України прийняв рішення закупити п’ятий за рахунком літак для Державної служби з надзвичайних ситуацій. Відповідне рішення уряд ухвалив 2 червня, як повідомляє прем’єр-міністр України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу