На кордоні з Угорщиною утворилися великі черги

Поділитися:

У пункті пропуску “Лужанка” Закарпатської області утворився затор. Так, на кордоні України з Угорщиною стоять майже 200 автомобілів. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Зате на кордоні з Польщею, Румунією, Словаччиною та Білоруссю черг немає.

Раніше прикордонники також повідомляли про велику чергу на КПП “Лужанка”. Тоді, щоб перетнути кордон, чекали 345 автомобілів. У той же час в інших пунктах пропуску черг теж не було.

Зверніть увагу! Через ремонтних робіт Молдова обмежила рух вантажівок у пункті пропуску “Паланка – Маякі – Удобне”. Ремонтувати автодорогу Одеса – Кишинів будуть до 30 жовтня. До того часу вантажівки вагою понад 3,5 тонни НЕ будуть пропускати взагалі.

Нагадаємо, що на кордоні Угорщини та України тривають кілометрові черги. Так, понад 100 машин стоять в чергах на виїзд з України.

Відомо, що на КПП «Лужанка» (Угорщина) накопичилося близько 150 транспортних засобів, більша частина з яких – мікроавтобуси. На контрольно-пропускному пункті «Тиса» (Угорщина) чергу з 40 автомобілів. На румунському КПП «Дяково» дорога перекрита для більш ніж 100 машин.

Раніше повідомлялося, що КППВ «Станиця Луганська» був закритий у зв’язку з пожежами на Луганщині. Починаючи з 1 жовтня пункт пропуску був закритий, оскільки на нього перекинувся вогонь. На даний момент всі наслідки пожеж усунені, про це повідомляє Держприкордонслужба.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу